Prve Mamićeve fotografije nakon ranjavanja

Foto: Facebook, čitatelj Indexa

NA Zdravka Mamića danas je izvršen napad vatrenim oružjem. Savjetnik Dinama jutros je propucan u mjestu Zidine kod Tomislavgrada. Mamić je kolima Hitne pomoći prevezen u obližnji Dom zdravlja, gdje su mu liječnici sanirali prostrjelnu ranu natkoljenice.
 
Napad se dogodio u trenutku kad je Mamić izlazio iz vozila, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak.
 
"Napad se dogodio odmah nakon što je izašao iz vozila. On je osjetio snažnu bol u predjelu noge kao da ga je nešto opeklo", rekao je Vrdoljak.
 
Odmah nakon incidenta na mjestu događaja raspoređeno je više policijskih ophodnji, koje tragaju za počiniteljima, te pripadnika MUP-a Hercegbosanske županije i tužiteljstva koji obavljaju očevid. 
 
Mještani zaseoka Vidovići navodno su vidjeli dvojicu mladića kako trče prema šumi, neslužbeno doznaje Index.
 
Policija traga za napadačima, a Mamić je odmah prebačen u Dom zdravlja u Tomislavgradu, gdje se fotografirao najprije s jednim svojim mladim obožavateljem, a nešto kasnije i s bolničkim osobljem.
 
 
Premda su iz Dinama u svom priopćenju kazali da je zadobio tešku ozljedu, osmijeh na Mamićevu licu to ne pokazuje, a gazda Dinama odbio je i to da ga prevezu u Split, u klinički centar Firule. Odmah nakon pružene prve pomoći u Tomislavgradu Mamić je otputovao u Zagreb, gdje će nastaviti liječenje.
 

 

Pročitajte više