KORONAVIRUS U SPORTU

Prvi zaraženi u Serie A nakon oporavka: Sve je počelo sa strahom

Foto: EPA

BRANIČ Juventusa Daniele Rugani osvrnuo se na "čudan mjesec" koji je iza njega, a koji je proveo tako što je bolovao od koronavirusa.

Rugani je bio prvi nogometaš u Serie A koji je na koronavirus testiran kao pozitivan, a u međuvremenu se potpuno oporavio.

"Jako se dobro osjećam. Iza mene je čudan mjesec, ali važno je da sam sada dobro, smatram da sam imao sreće", rekao je Rugani za Sky Sport Italia pa dodao:

"Sve je počelo sa strahom koji sam osjetio kad sam čuo vijesti. Bilo me strah da sam zarazio partnericu koja je trudna, odmah sam otišao u samoizolaciju. Moram zahvaliti liječnicima koji su bili jako profesionalni."

Sve za momčad

Ovaj 26-godišnjak izjavio je i da je spreman pomoći Juventusu u utakmicama koje dolaze kako bi do kraja sezone ostvario što je potrebno za osvajanje naslova. 

"Gledao sam Bundesligu, jako je čudno vidjeti prazne stadione i igrače koji na klupama sjede poštujući razmak, ali to je jedino ispravno što se moglo učiniti", rekao je Rugani pa dodao:

"Moj cilj je uvijek dati maksimum za momčad. Kad ponovno krenemo s nogometom, ako krenemo, utakmice će biti u gustom rasporedu i svi moramo biti spremni odgovoriti na te zahtjeve."

 

Pročitajte više