PSG je trebao izgubiti, a onda se pojavio čudesni Kylian Mbappé

Foto: EPA

DVA zgoditka postigao je nezaustavljivi Kylian Mbappé u preokretu Paris Saint-Germaina na gostovanju kod Caena u sklopu 26. kola francuskog prvenstva.

Parižani su gubili 1:0, bili na putu ka drugom prvenstvenom porazu ove sezone, ali onda se pojavio Kylian Mbappé i donio PSG-u vrijedan preokret. Nije mladi Francuz postigao spektakularne zgoditke svojim prepoznatljivim prodorima, ali je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Caen - Paris Saint - Germain Rezultati uživo

Prvo je pogodio s bijele točke, da bi za pobjedu u gostima pospremio odbijanac u mrežu protivničkog vratara.

Ali nije sve išlo prema planu za sastav Thomasa Tuchela. U 56. minuti Casimir Ninga doveo je Caen u prednost. Imao je domaćin sve u svojim rukama, ali PSG-ov pritisak bio je prejak.

Mbappé je od posljednjih šest golova PSG-a u Ligue 1 postigao čak pet. Također, PSG je čak 17 puta tukao prema vratima Caena u prvom poluvremenu, što je najveća brojka od sezone 2006./2007., i unatoč tome nije postigao zgoditak.

Ipak, Mbappé je ušao u nastavku i osigurao tri boda za pariški sastav.

PSG sada ima 71 bod, što je točno 20 više od drugoplasiranog Lillea, i što je najviši broj bodova u povijesti francuskog prvenstva koje je neka momčad ostvarila u prvih 26 kola.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više