LIGE PETICE

PSG se jedva spasio od poraza, Kovačev Monaco preokretom pobijedio Majerov Rennes

Foto: EPA

PSG je u utakmici 19. kola francuske Ligue 1 remizirao na gostovanju kod Lorienta 1:1, a bod Parižanima donio je Mauro Icardi golom u 91. minuti. Pogodak za Lorient zabio je Thomas Monconduit u 40. minuti susreta, a vrijedi spomenuti da je na susretu viđen i jedan crveni karton, a dobio ga je Sergio Ramos u 86. minuti susreta.

Posebno dobru utakmicu odigrao je Lionel Messi. Argentinski nogometaš nije ni zabio ni asistirao, ali je tijekom cijelog susreta bio najbolji igrač na terenu. Sofascore ga je zbog toga nagradio ocjenom 8.3.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Preokret Monaca

Monaco, koji trenira hrvatski stručnjak Niko Kovač, preokrenuo je utakmicu koju je na domaćem terenu igrao protiv Rennesa za koji nastupa hrvatski veznjak Lovro Majer.

Rennes je poveo u 16. minuti preko Martina Terriera, ali je Monaco okrenuo golovima Wissama Ben Yeddera u 35. minuti i Kevina Vollanda u 72. minuti utakmice. Lovro Majer igrao je za Rennes do 62. minute kad ga je zamijenio Baptiste Santamaria.

Od ostalih rezultata vrijedi spomenuti da je Lille također preokretom slavio 3:2 na gostovanju kod Bordeauxa, ali i da je Lyon s 1:1 remizirao protiv Metza na domaćem terenu. Ivo Grbić branio je svih 90 minuta za Lille.

Pročitajte više