PSG-ov gazda izgubio živce s Neymarom i ostalima: "Dosta je takvog ponašanja"

Foto: EPA-EFE

FRANCUSKI list L'Equipe je pod naslovom "PSG je spreman pustiti Neymara" objavio je dijelove intervjua s PSG-ovim predsjednikom Nasserom Al Khelaifijem koji se kao nikad prije obrušio na svoje najveće zvijezde.

Iako nije izravno spomenuo Neymara, L'Equipe je njegove izjave protumačio kao tihi rat protiv najveće klupske zvijezde koja je sve više u središtu pozornosti zbog stvari koje nemaju previše veze s nogometom. Neymar već mjesecima daje naslutiti da bi želio otići iz PSG-a u koji je prije dvije godine došao za rekordnih 222 milijuna eura, a njegov predsjednik je to i potvrdio.

Dolaskom Leonarda na mjesto sportskog direktora politika kluba se okrenula za 180 stupnjeva, piše L'Equipe, što bi moglo pogoditi sve u momčadi.

"Igrači moraju postati svjesni svoje odgovornosti. Stvari će od sad biti potpuno drukčije. Igrači će morati više raditi, više se truditi, a kome se to ne sviđa vrata su mu otvorena. Ciao! Moraju znati da se nisu ovdje došli zafrkavati nego ozbiljno raditi. Nema više nikakvih zvijezda", rekao je Al Khelaifi.

Napusti li zaista Pariz, Neymar će karijeru najvjerojatnije nastaviti ili u Realu ili u Barceloni, a jedan od tri najzainteresiranija kluba je i Manchester United, piše L'Equipe. PSG će ga pustiti samo ako dobije "XXL ponudu" koja bi morala biti oko 200 milijuna eura. 

Pročitajte više