LIGA PRVAKA

Tuchel novinarima nakon PSG-ove pobjede: Imate m*da? Idite u svlačionicu pred igrače

Foto: EPA

PSG je 1:0 pobijedio RB Leipzig u četvrtom kolu Lige prvaka i ostao u utrci za plasman u osminu finala. Nijemci su u drugom poluvremenu bili opasnija momčad pa su pitanja novinara PSG-ovom treneru Thomasu Tuchelu išla u tom smjeru.

"Govorili ste prije utakmice da nam treba pobjeda, da moramo pobijediti pod svaku cijenu. Evo, pobijedili smo, bila je ovo jako teška utakmica za nas. I znao sam da će biti takva. Oprostite, što želite reći? Pokušali smo igrati, ali oprostite... Igrali smo večeras da bismo uradili što? Da bismo pobijedili", povišenim je tonom sipao Tuchel pa nastavio:

"Znate i sami koliko imamo ozlijeđenih igrača. Ovo je bio veliki izazov i mi smo uspjeli osvojiti tri boda. Ako hoćete reći da je važnije igrati dobro nego pobijediti, u redu. To je vaše mišljenje, nije moje."

Onda je Nijemac rekao da mu je kapetan Marquinhos igrao pod injekcijama.

"On je ozlijeđen i morao je napraviti veliku stvar da bi igrao večeras. Imali smo srce, solidarnost. Napravili smo sve da pobijedimo u teškoj situaciji. I dobro znam da možemo i moramo više, ali ako ozbiljno i dobro pogledate ovu našu situaciju, trebala nam je pobjeda i došli smo do nje."

Na kraju se obrušio na novinare.

"Umoran sam od odgovaranja na vaša pitanja. Ako imate hrabrosti, ako imate m*uda, uđite u svlačionicu pa pitajte igrače. Momci su mrtvi, igrali su svim srcem."

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više