PSV želi Alispahića, a Šibenik nudi samo Zeca



MEHMED ALISPAHIĆ na meti je PSV Eindhovena, potvrdio je direktor Šibenika Marko Karađole. Emisari nizozemskog kluba doći će u Hrvatsku na pregovore.

Sjajne izvedbe u protekloj polusezoni nisu prošle neprimjećeno, Mahmed Alispahić mogao bi uskoro postati novi igrač PSV-a. Interes Nizozemaca potvrdio je direktor kluba Marko Karađole u razgovoru za Jutarnji list. Karađole je rekao kako nema govora o prodaji igrača do kraja sezone i naglasio kako će otići jedino Ermin Zec.

Ljudi iz PSV-a uvjerili su se u Alispahićeve kvalitete gledajući ga više puta u HNL-u protekle polusezone, te je njihov predstavnik Rene Van de Kerkhov voljan doći realizirati u Šibenik. Karađole je naglasio kako ne zna hoće li se taj sastanak ostvariti i jš jednom naglasio da je stav kluba da otići može samo Zec.

Ostaje za vidjeti hoće li u Šibeniku promijeniti mišljenje dobiju li konkretnu ponudu. Alispahić prema Transfermarktu vrijedi 750 000 eura, obzirom na dobre igre jasno je da iz kluba sigurno neće za manje od milijun eura.

Pročitajte više