Rakitić: Živimo za ovo, ne možemo utjecati na stvari izvan travnjaka

Foto: Hina

DVA dana nakon utakmice protiv Češke i dva dana uoči okršaja sa Španjolskom u hrvatskoj bazi u Francuskoj pred novinare je izašao Ivan Rakitić.

"Živimo za ovo natjecanje, za ovu utakmicu. Velika nam je čast svima što smo ovdje. Ne možemo utjecati na stvari izvan travnjaka, naše je da najbolje odradimo naš dio", rekao je Rakitić koji je jučerašnji dan sa suigračima iskoristio za šetnju.

"Lijepo smo se proveli. Mjesto je divno, a mi smo se odmorili. Velika smo obitelj, to pokazujemo iz dana u dan."

"Čuo sam se sa suigračima iz Barcelone, neka oni razmišljaju o nama"

Rakitića čeka susret s nekoliko suigrača iz Barcelone.

"Čuo sam se malo s njima. Znamo da će biti teško, znamo kakva su momčad i kakve igrače imaju. Moramo pokazati da možemo protiv njih, da se i protiv njih možemo nametnuti. Neka oni razmišljaju o nama."

"Bod nam je dovoljan, ali idemo na pobjedu"

Hrvatska je na korak od drugog kruga.

"Idemo mi odraditi ovu utakmicu, ne možemo kalkulirati na kojem mjestu ćemo završiti. Nogomet nas je kaznio protiv Češke, idemo naprijed opušteno. Znamo da nam je bod jako dobar, ali idemo na pobjedu"

Iniesta je najbolji igrač Španjolske...

"Magija nogometa. To je to. Ja uživam igrati uz njega, a nadam se da će on odmarati protiv nas. Dosta su mu bile ove dvije utakmice", rekao je Rakitić uz osmijeh u suigraču iz Barcelone, pa nastavio:

"Nije Iniesta jedini. Oni imaju velike igrače. Morata je u formi, pokazao je to ovdje. Eto, možda njima bude lošiji dan, a mi odigramo kako znamo..."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.