HRVATSKA REPREZENTACIJA

Rakitića kum želi dovesti u Hajduk. Fotka s Livajom zagolicala je maštu navijača

Foto: Instagram

DUGOGODIŠNJI dokapetan hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić pozvan je na utakmicu između Hrvatske i Rusije. Vlasnik svjetskog srebra svoj dolazak u Split na utakmicu na Poljudu potvrdio je na Instagramu s nekoliko objava, a uoči utakmice spustio se na travnjak gdje su ga pozdravili bivši suigrači, izbornik, ali i publika.

Posebno je zanimljiv bio njegov intervju prije susreta, koji je naprasno prekinuo Danijel Subašić. Igrač Seville na svojem je Instagram profilu objavio puno Storyja koji slave pobjedu i plasman Hrvatske u Katar, ali i jednu koja je zagolicala maštu svih navijača Hajduka. Na njoj se nalaze on, Marko Livaja i Rakitićev kum Marko Bralić.

Bralić je poznat kao veliki navijač Hajduka koji je zaslužan za legendarnu fotografiju otprije šest godina na kojoj Lionel Messi drži šal Hajduka.

Na jednoj drugoj slici Bralića i Rakitića od prije šest godina je i Mario Milić, koji je još tada nagovarao Rakitića da karijeru završi u Hajduku. Zbog velikih dobitaka u prognoziranju sportskih rezultata taj Rakitićev prijatelj poznatiji je kao "Car kladionica", dok ga zbog stalnih putovanja svijetom, jer Hajduk i Hrvatsku prati u stopu gdje god igrali, smatraju vodećim splitskim "bauljatorom", vagabundom i lutalicom u stalnoj potrazi za nogometnim, navijačkim i hedonističkim avanturama.

No, vratimo se sadašnjosti. Rakitićev kum Bralić je na još jednom Instagram Storyju  dodatno zagolicao maštu Hajdukovih navijača i pitao ih žele li vidjeti Rakitića u bijelom dresu. Posljednjih dana intenzivirala se priča o Rakitićevom povratku u reprezentaciju, a o tome se oglasio i sam Dalić.

Pročitajte više