RASPADA SE REALOV BBC? Zbog argentinskog golgetera spremni su se odreći Benzeme

Foto: Getty Images/Guliver Image

HOĆE li se nakon Barceloninog MSN-a raspasti i Realov BBC, pitaju se fanovi kraljevskog kluba nakon što je procurila glasina da je Karim Benzema na izlaznim vratima.


Prema pisanju španjolskih i talijanskih medija, Real je spreman ponuditi Francuza Interu kao dio dogovora za Maura Icardija, koji posljednjih mjeseci briljira u dresu Nerazzurra.

La Gazzetta dello Sport piše kako Inter za Icardija traži 110 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula. Real bi navodno pokušao spustiti cijenu slanjem Benzeme u suprotnom smjeru, a odmah bi osigurali i njegovog nasljednika koji je u puno boljoj formi. Argentinac u 19 nastupa u Serie A ima 17 golova, a Benzema tek pet pogodaka u 20 nastupa u svim natjecanjima.

Madridski mediji su uvjereni da je Benzema bliže ostanku i dogovoru oko novog ugovora s Realom. No L'Equipe tvrdi da je vodstvo Reala, zajedno s trenerom Zinedineom Zidaneom, već razgovaralo o Icardijevom transferu.


Real je u potrazi za napadačem, a Icardi im je posebno zanimljiv jer bi mogao igrati za Madriđane u Ligi prvaka, što im je jedan od ključnih kriterija kod odabira pojačanja. 

Osim Icardija, Realovim kriterijima odgovara još nekoliko imena, Arsenalov Alexis Sanchez, njemački talent Timo Werner i Tottenhamov Harry Kane.
 
S druge strane, Icardi je sretan u Interu i navodno ne razmišlja o odlasku, iako bi mu zov Reala mogao promijeniti mišljenje. Za veljaču su najavljeni pregovori Icardija i Intera oko novog ugovora.


Florentino Perez, Zidane i Realova struka pristali bi i na jeftinije rješenje, napadača koji bi upao u rotaciju i bio rezerva Benzemi i Ronaldu.


      
 
 

 

Pročitajte više