Rastu tenzije između Dinama i Kranjčarovih menadžera; Niku želi i Varteks

DINO POKROVAC, menadžer donedavnog kapetana Dinama Nike Kranjčara, u srijedu je posjetio Maksimir gdje je želio dobiti pismenu potvrdu da je Niko Kranjčar zaista stavljen na transfer listu, a zanimalo ga je i tko je točno donio tu odluku.

Pokrovac je, piše Večernji list, s trenerom i sportskim direktorom Ilijom Lončarevićem proveo nekoliko minuta u razgovoru, nakon čega je novinarima kazao da mu je Lončarević obećao da će dobiti željenu potvrdu.

No, par sati kasnije od odvjetnika Pokrovčeve menadžerske agencije, Tomislava Svetine, stiže informacija kako Dinamo ne želi izdati dotičnu potvrdu. Direktor Dinama Damir Vrbanović, tvrdi Svetina, poručio je kako klub ne može izdati takvu potvrdu.

Dino Pokrovac još uvijek vrlo diplomatski govori o Nikinom konačnom odlasku iz Dinama: "Uglavnom, situacija je takva da čekamo ponude, stigla je ona iz Kijeva, ali raspituju se još Talijani i Španjolci. No, znate kako je s ponudama - danas se jave i više nikad ne nazovu."

"Dobije li Dinamo, recimo, ponudu od milijun i pol eura, doći ćemo u klub da vidimo što to zapravo znači. Konkretno, je li tih milijun i pol eura namijenjeno klubu na ime odštete, ili nešto i dijelimo." – kazao  je Pokrovac, pa dodao: "A možda se i ovdje nešto promijeni, pa Niko opet stavi vrpcu na ruku i osvoji s Dinamom još nekoliko trofeja! Tko zna što donosi sutra?"

A nakon Hajduka, interes za Niku Kranjčara pokazao je još jedan prvoligaš – Varteks. Naime, sportski direktor Varteksa Zlatko Dalić kazao je kako bi rado vidio mladog reprezentativca u Varaždinu.

"Već sam puno puta rekao da će Varteks ubuduće dovoditi isključivo vrhunske igrače koji će biti pravi vođe momčadi i uklopiti se u naš program rada i planove. Niko Kranjčar je upravo takav igrač, vrlo kvalitetan, a u Varteksu imao bi potreban mir." – izjavio je Dalić, pa dodao: "Osim toga, Varteks trenutačno ima devet mladih reprezentativaca, mladi kod nas dakle jako prosperiraju, zablistao bi sigurno i Niko."

Pročitajte više