Ravnatelj USKOK-a od Indexa hitno zatražio dokazni materijal o namještanju utakmica u HNL-u!

NAKON što je Index objavio ekskluzivni dokazni materijal u kojem kamerunski nogometaš Patrice Kwedi priznaje da je susret Zadra i Šibenika na Stanovima 16. studenog režiran, navjerojatnije u sprezi direktora klubova, kao i da su igrači obaju klubova, znajući za takav razvoj događaja, požurili u sportske kladionice, našu je redakciju konkatktirao Vuk Đuričić, glasnogovornik USKOK-a.

Đuričića je nakon objave ekskluzivnog dokaznog materijala na Indexu kontaktirao osobno ravnatelj USKOKA, Dinko Cvitan, koji je zatražio prikupljanje materijala kojeg posjedujemo.

Potom smo primili obavijest da će USKOK i službenim putem zatražiti kompletan dokazni materijal koji sugerira namještanje utakmica u HNL-u.

"USKOK je kontaktiran od strane od više novinara vezano uz priču koja je objavljenja na Indexu ove nedjelje. Zatražili smo da se prikupi kompletan dokazni materijal koji govori o navodnom namještanju utakmica, a službeno ćemo zatražiti da nam se isti dostavi kako bi dogovorili daljnje postupanje.", rekao nam je Đuričić.

D.R.
Foto: Index

Pročitajte više