ŠAHTAR - DINAMO

Reakcije dinamovaca: Imali smo dosta šansi, u Zagrebu idemo po pobjedu

Foto: EPA-EFE

DINAMO je na gostovanju kod ukrajinskog Šahtara u 3. kolu Lige prvaka remizirao 2:2. Konopljanka je doveo domaćine u vodstvo, ali hrvatski prvak je okrenuo rezultat golovima Olma i Oršića. Ipak, konačni rezultat postavio je Dodo.

>>> Oršić: Šahtar nas nije iznenadio, sve smo vidjeli u analizi

>>> Evo što treba Dinamu za proljeće u Europi

>>> Olmo: Mogli smo zabiti još koji gol, a ja sam sretan zbog svog prvog u LP-u

>>> ŠAHTAR - DINAMO 2:2 Dinamo ispustio pobjedu, ali osvojio veliki bod

Ovo su bile prve reakcije dinamovaca.

Nenad Bjelica

"Zadovoljan sam igrom svoje momčadi i kako smo se prezentirali igrom. Mislim da smo mogli ostvariti i bolji rezultat jer smo imali jako dobrih prilika, ali 2:2 je pravedan rezultat. To nam daje šansu da se borimo za najveće ciljeve u Ligi prvaka. Ne žalimo, mogli smo pobijediti, za dva tjedna igramo protiv istog protivnika u Zagrebu. Moramo biti zadovoljni kako su se igrači borili za Dinamo, nije bilo dovoljno za pobjedu, ali vjerujemo da će u sljedećoj utakmici biti. Imamo kvalitetu da se nosimo s ekipama kao što su Šahtar i Atalanta te smo to pokazali danas", rekao je Bjelica pa nastavio:

"Drugo poluvrijeme smo bili bolji, pogodili smo dvije stative, njihov golman je sjajno obranio udarac Olma. Protivniku nismo dali previše šansi, ali i u prvom poluvremenu smo bili na dobrom nivou. Vjerujem da ćemo izboriti prolazak skupine."

Mislav Oršić

"Nisu nas iznenadili, sve smo već vidjeli prije u analizi. Znali smo koje su njihove jake strane, da dobro kombiniraju, a posebno Brazilci. Nismo se baš dobro snašli u prvih 15 minuta susreta, lovili smo konce i onda smo vidjeli gdje ima puno prostora za naše prilike. To smo kasnije iskoristili, izjednačili smo, kasnije i poveli iz kaznenog udarca. No, oni su uspjeli vratiti ovim drugim pogotkom. Svaki igrač koji igra daje sto posto, svi su odlično odigrali i pokazali da mogu igrati utakmice na ovom nivou. Još nije ništa riješeno, sada nam u Zagreb dolazi Šahtar i sigurno ćemo dati sve od sebe i, uz podršku naših navijača, na Maksimiru ići po pobjedu."

Dani Olmo

"Šahtar je jaka ekipa, znali smo to i prije, ali nismo se htjeli fokusirati na protivnika, nego na sebe i svoju igru. Mislim da smo bili dosta dobri, imali smo dosta šansi i mogli smo zabiti više od dva gola. No, bitno je da smo uzeli bod i u Zagrebu ćemo sigurno biti još bolji."

Arijan Ademi

Šahtar više može biti zadovoljniji bodom, imali smo dobre šanse, čekat ćemo ih u Zagrebu.

Petar Stojanović

"Ostaje žal za sva tri boda, zaslužili smo ih. Ali primili smo taj drugi gol, malo prejednostavno s moje strane. Ali bit će bolje u Zagrebu. Idemo na pobjedu."

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više