OVO JE KRAH HRVATSKOG SPORTA Postali smo nacija luzera

Foto: Hina

HRVATSKA je izgubila od Slovenije s 30:31 u borbi za treće mjesto na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Francusko, te time ostala bez 14. medalje na velikim natjecanjima. Nakon teškog poraza od Norveške u polufinalu, momčad Željka Babića imala je sve u svojim rukama. No, dopustila je rivalu da se vrati u utakmicu i preokretom stigne do prvog odličja na Svjetskim prvenstvima. 

A, navijači i čitatelji Indexa, koji su jučer bodrili reprezentaciju i poslije poraza od Norveške, čini se kako su izgubili strpljenje te za četvrto mjesto krive najviše izbornika Babića.

"Slovenci zaslužuju medalju, a Hrvatska reprezentacija novog izbornika profesionalca, bez Gospi, Isusa, Međugorja, branitelja".
 
"Baš me zanima da li če sada trener konačno dati ostavku. Žao mi je igrača, igrali su koliko im je dozvoljeno. Ovom Babiću je, izgleda, idol tv serviser Ante Čačić - neznanje".
 
"Osam golova su prosipali, a izbornik/svećenik im govori na time-outu 'pazite da sad ne napravimo neku glupost'".
 
"U 20. minuta +9 su nam Slovenci napravili. Babiću treba zabraniti ulazak u Hrvatsku. Idiot koji ne zove time-out, drži Duvnjaka koji ne može hodati".
 
"Krah kompletnog hrvatskog kolektivnog sporta...Pretvorili smo se u naciju luzera na svakom polju...Nogomet, košarka, rukomet, vaterpolo... Sama razočarenja i debakli...Ali zato imamo Plenkija i Čokolindu..Oni su svijetlo na kraju tunela i zvijezde vodilja u nove pobjede".
 
"Adio Babiću, nemaš više što tražiti, dobivenu utakmicu si izgubio, sad ni Gospa ne pomaže, podnesi ostavku ako si imalo moralan!".
 
"Kao prvo, Babicu dokazao si da nisi sposoban voditi ekipu. Gospa te je već dva puta u dva dana odjebala, i to sa stilom. Nadam se da te više nećemo gledati. Dokazao si se nedovoljno inteligentnim za bilo kakvo vođenje grupe ljudi. Ako imaš obraza, dat ćeš otkaz odmah i to još danas pred kamerama. Fizička priprema naših igrača je katastrofa, a mlada ekipa. Zašto svi drugi mogu igrati 60 minuta ili 90 minuta u nogometu, a jedino mi ne možemo? Jedino mi padamo? Nije vam nitko kriv sto se ne možete već 15 godina pripremiti za neko natjecanje. Červar je barem osvajao zlata, igrao finala ako ništa drugo. Dajte Babiću zlato za kraj, neka bude vjerojatno sFrancuzima na podiju jer je čovjek pobijedio jedinu reprezentaciju koju nije smio pobijediti - Hrvatsku".
 
"Da je više pameti i manje brojanje krvnih zrnaca, uzeli bi Vuju i igrali finale".
 
"Ovaj Babić nema pojma o rukometu, izgubio dobivenu utakmicu. Koliko god da si umoran ovo ne smiješ izgubiti. Trenerov poraz".
 
"Dno dna. Sad je pitanje je li ovo konačno dosta da se ovaj nesposobni 'stručni' stožer makne i prepusti reprezentaciju nekome normalnom?".
 
"Babiću, prodaja automobila očito ti bolje ide a rukomet ostavi rukometašima i ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto .A danas ti je Vujović pokazao kakav je gospodin i pravi rukometaš".
 
"Reprezentacija ima problem i to psihološke naravi. Stari jugoslavenski simptom: uništili smo protivnika u prvom poluvremenu i dokazali da možemo, dalje nema potrebe za igrom. Gospodine Babić, kofer u ruke i put pod noge. Niste dorasli Vujoviću u motivaciji igrača da pobjede za svoju zemlju, a što je najsmješnije Vujović je Crnogorac, a Vi Hrvatina".
 
"Sramota, totalna sramota. Najgore od svega je to sto smo popušili od Slovenije koji su ovu utakmici dobili ni krivi, ni dužni i sad misle da su bolji od nas. To je od svega najgore".
 
"Ovo je utakmicu koju Slovenija nije pobijedila nego Hrvatska izgubila".
 
"Više nismo Kauboji, već Indijanci...".
 
"U početku išlo po zlato, potom po srebro, a danas po broncu, pa na kraju dobili nulu".
 
"Šteta za naše. Imali su više prilika za finale, pa i ovu broncu, ali to je sport! Bit će za ove naše dečke još dobrih utakmica. Čestitke susjedima i Vuji". 

Pročitajte više