REAKCIJE IZ POLJSKE "Ovo je horor"

Foto: Screenshot; sportowefakty.wp.pl

HRVATSKA rukometna reprezentacija priredila je jedno od najvećih iznenađenja u povijesti rukometa. Izabranici Željka Babića rastavili su Poljsku s 37:23 i ne samo da su se plasirali u polufinale, nego su pred 15 tisuća poljskih navijača izbacili iz natjecanja domaćina turnira.

> VEČER ZA POVIJEST Hrvatska u polufinalu Eura nakon jedne od najvećih sportskih predstava!

S obzirom na to što su doživjeli, poljski mediji u svojim izvještajima koriste riječi poput "strašno", "horor", "katastrofa"...

"Katastrofa, Poljska se oprostila od medalje", piše Przegladsportowy.pl.

"Poljski rukometaši su igrali kao da su prvi put u životu vidjeli loptu. Sve što ćemo pamtiti nakon ove utakmice jest datum, crna srijeda za poljski rukomet. Katastrofa", stoji dalje u tekstu.

"Katastrofa, tsunami... neviđena sramota. Umjesto da Poljska uđe u polufinale, pala je na 4. mjesto. Nemamo prave riječi za ovo što se dogodilo. Činilo se kao da ne postoji šansa da Poljska ispadne iz borbe za medalje, a sada će igrati za sedmo mjesto", dodaje Naszdziennik.pl.

 

Dakle, ovo je vrh. :-)

Posted by Index Sport on 28. siječnja 2016

Sportowefakty.wp.pl zaključuje:

"Hrvatska je učinila nemoguće".

 

Kaos je zavladao i društvenim mrežama. Navijači se tješe humorom. Zazivaju i svog napadača Roberta Lewandowskog, koji u devet minuta može zabiti pet pogodaka na utakmici.

Pročitajte više