Real ga je platio 30, a sad vrijedi 2 milijuna eura. Svejedno, nitko ga ne želi

Foto: Profimedia

REAL MADRID će do kraja prijelaznog roka pokušati prodati veznjaka Reiniera Jesusa, 21-godišnjaka kojeg je prije tri godine doveo iz Flamenga u transferu vrijednom 30 milijuna eura. Problem je u tome što Real pokušava to napraviti već neko vrijeme, no zainteresiranih nema. Unatoč tome što, prema Transfermarktu, sad vrijedi tek dva milijuna eura.

Čekala se ponuda iz Brazila koja bi zadovoljila sve uključene strane, no ona nije došla i Real sad mora odlučiti što će napraviti s neželjenim igračem. Reinier Jesus nije odigrao niti jednu utakmicu za Real, koji ga je slao na posudbe u Borussiju Dortmund i Gironu.

Nastupat će za drugu Realovu momčad?

Problem je u tome, piše As, što se na ovoj posljednjoj, u Gironi, ne samo da nije zabljesnuo nego se uopće nije dokazao. U Realu ne znaju kako riješiti problem koji imaju s igračem koji je pod ugovorom do ljeta 2026. jer interes za njim nije pokazao nitko.

Moguće rješenje je njegov odlazak u Realovu B momčad, barem do novog pokušaja da ga se riješe, za što će vjerojatno trebati pričekati zimski prijelazni rok, navodi As.

Pročitajte više