Real i Hajduk dva su kluba bratska: Suci, zaštitite nas od Dinama!

PRISTOVNIK, Marić, Bebek i po najnovijem Oddvar Moen, suci su na koje se ugledni Dinamovi protivnici s pravom ne prestaju žaliti, a sezona je tek počela.

Na prvu trojicu svu silu zamjerki ima Hajduk, a na Norvežanina, koji usprkos mladosti nije ostao impresioniran Realovim superzvijezdama, ne prestaju režati sa Santiago Bernabeua.

Ronaldova zagrebačka uspomena: Lekina tri šava


"Ovo je nepravedno, prava sramota", žalio se Cristiano Ronaldo pokazujući gležanj raskrvaren nakon tretmana Jerka Leke, koji mu je priskrbio tri šava. "Ne razumijem zašto je sudac dozvolio Dinamu grubu igru. Čini mi se da su Dinamovi igrači imali preveliku zaštitu dok je mi uopće nismo imali", nije se prestao žaliti igrač kojega je s utakmice potpuno isključio Domagoj Vida.

Ronaldo se nije prestajao čuditi: "Ne razumijem, stalno se govori o fair-playu i zaštiti dobrih igrača od grubijana, ali na mom primjeru se vidi da od toga nema ništa. Tužan sam, jer vidim da me mogu zaustaviti jedino prekršajima koje suci ne kažnjavaju."

Marcelo: Boli me crveni karton, ne želim da nam ovaj sudac više sudi

Osim ranjenog Ronalda, najviše se na suca žalio Marcelo: "Ne mogu shvatiti kako sam isključen za dva poteza koji nisu predstavljali nikakvu opasnost po suparničke igrače, a istovremeno na terenu ostane čovjek koji je Ronaldu raskrvario gležanj", pitao se Realov lijevi bočni i podvukao kako bi "bila sramota da nam ovaj sudac ponovno sudi."


Igrač jednog od najbogatijih i najmoćnijih klubova svijeta nije prestajao sa žalopojkama: "Nažalost, navikli smo na ovakvo suđenje, ali boli me zašto sam dobio crveni karton." 

Marca podsjeća na Lekine grubosti: "Završio je meč samo za žutim kartonom, iako je imao dva veoma gruba starta na Coentrau i Ronaldu. Posebno je pogibeljan bio drugi, koji je teško ozlijedio gležanj napadača Reala i izazva bijes njegovih suigrača."

Na pomolu pakt: Florentino & Hrvoje kontra Zdravka?


I ostali igrači Reala na tragu su kojeg je prije njih opravdano utabao Hrvoje Maleš: "Nije mi jasno kako nam je sudac isključio Marcela, a Leki je progledao kroz prste nakon vrlo grubog starta. Cristianov gležanj izgleda vrlo loše", prenosi AS izjavu Karima Benzeme.

"Suđenje nije bilo dobro, Dinamo je također trebao ostati s igračem manje", dodao je Realov "Anđeo u crvenom", Di Marija.

Pročitajte više