Real imao 3:0 protiv Girone kad je kapetan izveo potez zbog kojeg se sad ispričao

Foto: Profimedia

REAL MADRID pobijedio je Gironu 3:0 u osmom kolu španjolskog prvenstva. Joselu, Aurelien Tchouameni i Jude Bellingham bili su strijelci protiv hit momčadi La Lige, no nakon utakmice govorilo se i o crvenom kartonu Nacha. Kapetan Reala u sudačkoj nadoknadi, kada je utakmica odavno bila riješena, dobio je direktan crveni karton zbog klizećeg starta nad Portuom. Glavni sudac Juan Pulido prvo mu je pokazao žuti karton, pa odluku promijenio nakon VAR provjere. Situaciju možete vidjeti ovdje.

Došlo je do kratkog naguravanja igrača obiju ekipa, no sve se ubrzo primirilo. Portu je na nosilima iznesen s terena. Trener Reala Carlo Ancelotti poslije utakmice ispričao se Michelu, kolegi na klupi Girone kojoj je to bio prvi poraz ove sezone. Nacho se, pak, oglasio na Instagramu. Napisao je:

"Ispričavam se Portuu zbog nenamjernog prekršaja. Danas, a ni tijekom cijele karijere, nisam želio nekoga namjerno ozlijediti. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti." Podsjetimo, Nacho je ove sezone postao kapetan Reala. Luka Modrić je njegov zamjenik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.