Real izgubio od Efesa u Euroligi. Hezonja odlično iskoristio malu minutažu

Foto: EPA

KOŠARKAŠI Anadolu Efesa pred svojim navijačima pobijedili su Real Madrid 90:89 u zaostalom susretu 24. kola Eurolige. Na ulazu u posljednju četvrtinu Anadolu Efes imao je 17 poena razlike nakon što je treću dionicu dobio 35:21. No u posljednjoj četvrtini Real je uspio opasno zaprijetiti, ali u samoj završnici ne i definitivno ugroziti domaću pobjedu.

Turska momčad je deset sekundi prije kraja imala 90:85 te je Real uspio tek doći na -1, ali ne i dalje od toga. Hrvatski centar Ante Žižić nije igrao za Anadolu Efes, koji su do pobjede vodili Shane Larkin s 18 poena i osam asistencija te Elijah Bryant, koji je postigao 17 poena uz šest skokova i tri asistencije.

Hezonja imao osam poena

Kod Reala je hrvatski reprezentativac Mario Hezonja odigrao deset minuta, ali je ostvario vrlo dobre brojke za to vrijeme. Postigao je osam poena uz četiri skoka i tri asistencije. Za dva poena je gađao 1/1, a za tri 2/3.

Džanan Musa je za Real ubacio 16 poena uz pet asistencija, a Argentinac Gabriel Deck 15 poena. Na vrhu ljestvice je Olympiakos s omjerom 20-8, slijedi Real s 19-9, dok omjer 18-10 imaju Barcelona i Monaco. Anadolu Efes je deseti s omjerom 14-14.

Pročitajte više