Real sa 37 milijuna eura ruši Arsenalovu ponudu za Riberyja

FRANCUSKI reprezentativac je i prije SP-a privlačio pažnju vodećih europskih klubova. Njegovu odličnu sezonu u dresu Olymiquea iz Marseillea, budno su pratili u Manchesteru i Lyonu, a sam igrač je rekao da bi najradije prešao u redove najjačeg francuskog kluba.

Nakon odličnih nastupa u Njemačkoj, Real se također priključio listi njegovih obožavatelja. Dolaskom novog predsjednika Calderona, budžet kraljevskog kluba se doima neograničenim, a najnovija ponuda od fantastičnih 37 milijuna eura, kojom namjeravaju smekšati klub iz Marseillea, čini smiješnom onu od 15 milijuna eura, koliko je jučer za njega ponudio Arsenal.

Manchester je prije SP-a ponudio 12 milijuna eura, što je sad, čini se, premalo. Bayern je također zainteresiran, ali definitivno neće moći pratiti ovo licitiranje. Lyon će možda jedini biti spreman ući u borbu sa Realom, jer su navodno spremni ponuditi 28 milijuna eura.

Guardian navodi da je Realov stvarni cilj upravo Franck Ribery, a da su Calderonove priče kako želi dovesti Robbena i Cristiana Ronalda, samo "dimna zavjesa" za dovođenje Francuza.

Z.A.

Pročitajte više