Real uzima Leverkusenu najveću zvijezdu? Španjolci: Sprema se XXL ponuda

Foto: EPA

FLORIAN WIRTZ (20) najveća je zvijezda Bayer Leverkusena, s kojim Xabi Alonso ove sezone postiže nevjerojatne rezultate. I dalje su neporaženi u svim natjecanjima, a već je i potpuno jasno da su uspjeli prekinuti dominaciju Bayerna u Njemačkoj te da će na kraju sezone slaviti naslov prvaka.

Mladi napadač Leverkusena i njemačke reprezentacije privukao je pažnju brojnih europskih velikana pa je tako dosad objavljeno da su za njega zainteresirani ili da su čak već poslali i upit Liverpool, Manchester City i Bayern, a španjolski Fichajes piše da je Real Madrid ispred svih u toj utrci. Florentino Perez je oduševljen Wirtzom i ima plan dovesti ga u ljeto 2025. godine.

"Real sprema XXL ponudu za Floriana Wirtza u 2025. godini", stoji u naslovu na spomenutom portalu, a isto navodi i Defensa Central, medij specijaliziran za praćenje događanja u Madridu. "Cijena bi mogla odletjeti do vrtoglavih 100 milijuna eura, a Real je odlučio svoju mrežu baciti prema Wirtzu jer mu je Jamal Musiala iz Bayerna nedohvatljiv", navodi Fichajes.

Ove sezone Wirtz ima impresivan učinak od 11 postignutih i 17 namještenih pogodaka u 37 susreta u svim natjecanjima.

Pročitajte više