LIGE PETICE

Marca: Nekako bi bilo prirodno da Raul zamijeni Zidanea

Foto: EPA

TJEDNIMA prije nego što je Real Madrid ispao iz Lige prvaka, predsjednik kluba Florentino Perez najavio je promjene u njemu. Sa situacijom u klubu dobro upoznata Marca navodi da će te promjene započeti čim sezona završi i da na njih utjecaj neće imati ishod momčadi u borbi za titulom u španjolskom prvenstvu.

Prvo o čemu se razmišlja je trener.

Tvrdi se da se već analiziraju mogućnosti ako Zinedine Zidane uistinu i napusti klupu. Njegov prirodni nasljednik, navodi se, jest Raul Gonzalez, legenda kluba i trener Real Madrid Castille, no opcija ima više, a među njima su Massimiliano Allegri i Joachim Löw.

U Real Madridu ne zaboravljaju uspjehe kluba sa Zidaneom na čelu momčadi, ali umor i iscrpljenost ključnih igrača smatraju problemom koji proizlazi iz njegova rada. Njegovi igrači su u ovoj sezoni pretrpjeli 58 ozljeda, a neki od najstarijih igraju gotovo bez odmora. Upravo Marca često to potvrđuje na primjeru Luke Modrića. Hrvatski veznjak će u rujnu proslaviti 36. rođendan, a u ovoj je sezoni za klub odigrao 44 utakmice i gotovo 3400 minuta u njima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više