Realovi navijači dočekali Modrića nakon El Clasica. Poručili mu samo jednu riječ

Foto: Profimedia

REAL MADRID pobijedio je Barcelonu 3:2 u El Clasicu i tako gotovo osigurao titulu prvaka Španjolske. Hrvatski kapetan Luka Modrić (38) prvi je put u El Clasicu predvodio Real kao kapetan momčadi. To mu je bio 15. put da je startao utakmicu za Real kao kapetan otkako se pridružio Kraljevskom klubu prije 12 godina, a odigrao je ukupno svoj 36. derbi s Barcelonom.

Navijači čekali Modrića

Još nije poznato hoće li hrvatski veznjak ostati u Realu i sljedeće sezone. Ugovor mu istječe ovoga ljeta, a poznato je da ima brojne ponude diljem svijeta. Al Nassr, Inter Miami i Dinamo žele ga vidjeti u svojim redovima, no čini se da on želi ostati u Madridu. A to žele i brojni Realovi navijači, koji su ga dočekali pred stadionom nakon pobjede u derbiju.

Sjajan protiv Barcelone

Španjolski mediji pišu da je nakon derbija nastala ludnica izvan Santiaga Bernabeua, a kad je Modrić napustio stadion, navijači su mu počeli vikati da ostane u Realu. Modrić je protiv Barcelone imao 79 dodira s loptom, 89% uspješnost dodavanja, jedno ključno dodavanje, pet od pet uspješnih dugih lopti, kreirao je jednu veliku priliku, uputio dva udarca na gol te samo 12 puta izgubio posjed na utakmici.

Pročitajte više