Rebića tjeraju iz kluba šest mjeseci nakon što je došao?

Foto: EPA

BEŠIKTAŠ ozbiljno razmišlja o raskidanju ugovora s Antom Rebićem (30) zbog njegovih loših nastupa, tvrdi insajder Rudy Galetti. Podsjetimo, isto su turski mediji pisali 31. siječnja. Hrvatski napadač nema želju napustiti klub s kojim ima ugovor do ljeta 2025. godine, dodaje Galetti.

Rebić je krajem srpnja 2023. godine stigao iz Milana kao slobodan igrač. Dosad je upisao 20 nastupa, jedan pogodak i pet asistencija, no tamošnji medij Milliyet navodi da je portugalski trener Fernando Santos "izgubio strpljenje s Rebićevim stavom na treninzima".

Transfermarkt: Rebić vrijedi 4.2 milijuna eura

Rebić je u karijeri nastupao za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Veronu, Eintracht Frankfurt i Milan. S Eintrachtom je pod vodstvom hrvatskog trenera Nike Kovača osvojio njemački kup 2018., dok je s Milanom 2022. bio prvak Serie A.

Igrajući za hrvatsku reprezentaciju, Rebić je sakupio 42 nastupa, tri pogotka i srebro sa Svjetskog prvenstva 2018. Međutim, nije za nju igrao od 2021. i Europskog prvenstva nakon kojeg je kritizirao izbornika Zlatka Dalića. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 4.2 milijuna eura.

Pročitajte više