Red Army se ne gasi. Najavili su dolazak na utakmicu

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

KLUB NAVIJAČA Red Army, koji bodri Velež iz Mostara, nije se ugasio i bodrit će svoju momčad u današnjoj utakmici protiv GOŠK-a. Razlog zbog kojeg se pisalo o mogućem gašenju navijačke skupine jest gubitak transparenata, među kojima udarnog, s natpisom "Red Army".

Gubitak transparenta u sukobu s rivalima smatra se najvećim poniženjem za navijačku skupinu te se, prema nepisanim pravilima te supkulture, grupa kojoj se to dogodi mora ugasiti zbog pretrpljene sramote. Ipak, navijači Veleža objavili su snimku kako im ultrasi Zrinjskog kradu transparente. Video je zabilježila nadzorna kamera ispred kuće u kojoj su bili transparenti, a prikazuje kako se poslije 3 u noći kući prikrada više maskiranih osoba te ulazi u objekt. Zatim ga napuštaju s torbama.

"Svi iza gola!"

Navijači Veleža tom su snimkom poručili da im žestoki neprijatelji nisu transparente uzeli pošteno, u navijačkom sukobu ili tučnjavi, nego kvarno - krađom i provalom u kuću usred noći. Red Army se stoga neće ugasiti, javljaju mediji iz BiH, uz objavu poruke te navijačke skupine kojom je najavljen dolazak na utakmicu.

"Svi iza gola! Samo tebi, znaj, Armija je uvijek odana", objavila je navijačka skupina na svom profilu na Facebooku.

Pročitajte više