Redknapp: Ne mogu razumijeti kako se ovako jaka momčad našla na dnu Premiershipa

DOMAĆOM pobjedom protiv Boltona 2:0 u devetom kolu Premiershipa Tottenham je konačno uspio prekinuti crnu seriju koja je trajala od početka prvenstva.

"Mislim da je ova pobjeda vratila samopouzdanje igračima i vratila im osmijeh na lice", rekao je novi trener Spursa Harry Redknapp nakon utakmice i objasnio svoju iznenađenost kvalitetom Tottenhamove momčadi.

"Gledao sam kako sTottenhamovi igrači lijepo kombiniraju i nisam mogao shvatiti kako takva momčad može biti na dnu ljestvice. Bolton praktički prvih 20 minuta nije mogao doći do lopte."

"Kada sam tek došao raditi u Portsmouth mislio sam si kako ću izvući nešto više od ove momčadi jer je bila loša. Ali ova Tottenhamova momčad... Kapetan Ledley King je igračina kada je potpuno spreman. Dečko uz njega koji igra za Hrvatsku, Ćorluka, kao i Bentley, također znaju igrati..Ona lopta kojom je Bentley asistirao Pavljučenku za prvi gol bila je izvrsna."

"Možda je dosad bio problem u samopouzdanju, ne znam, ali nakon razgovora s igračima znat ću više."

Na pitanju o ciljevima momčadi u sezoni.

"Prioritet je svakako osvajati bodove i podići se s dna ljestvice, a sve ostalo je bonus", dodao je Redknapp, koji će prvi put Tottenham voditi na velikom gradskom derbiju protiv Arsenala na Emiratesu u srijedu u 10. kolu Premiershipa.

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više