Redknapp smislio rješenje: Tottenham i Everton razmjenjuju Kranjčara i Pienaara?

NOGOMETNI portal Goal.com, pozivajući se na nezavisnu britansku radio-postaju Talksport, piše da bi hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar (26) od siječnja mogao postati novi igrač Evertona.

Riječ je o poslu u kojem bi Tottenham i Everton razmijenili igrače, pa bi tako Kranjčar prešao u redove Toffeesa, dok bi 28-godišnji južnoafrički veznjak Pienaar postao novi igrač Spursa.

Pienaar se i tijekom ljetnog prijelaznog roka spominjao u kontekstu potencijalnog transfera u Tottenham, no tada do transfera nije došlo. Međutim, kako je sada ušao u posljednju godinu ugovora s klubom s Goodison Parka, njegov bi odlazak bio od koristi za obje strane, budući bi Everton izbjegao odlazak kvalitetnog igrača bez odštete, a on bi profitirao odlaskom u boljestojeći klub.

Kranjčar se spominje iz očitog razloga, budući mu je minutaža u redovima Spursa ove sezone nezadovoljavajuća (tek dva nastupa u sedam premierligaških kola, oba s klupe).

Iako je sam Kranjčar istaknuo da ne razmišlja o mogućem napuštanju White Hart Lanea, te da se želi nametnuti u redovima Spursa, sigurno je da bi u Evertonu imao više prostora i minutaže.

Čak je u šest navrata Kranjčar odgledao utakmice s klupe za pričuve ove sezone, premda menadžer Spursa Harry Redknapp ističe da to ne znači da ga nema u svojim planovima.

Pročitajte više