Repeša se nije pojavio na presici nakon utakmice u Beogradu

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

CRVENA ZVEZDA prvak je ABA lige. Zvezda je u petoj, odlučujućoj utakmici u Pioniru deklasirala Budućnost 97:54 i kao pobjednik regionalne lige izravno se plasirala u Euroligu.

Trener Budućnosti Jasmin Repeša nije se pojavio na službenoj presici nakon utakmice. Pred novinare je izašao samo trener Zvezde Milan Tomić, a PR Budućnosti Igor Vujičin kratko je rekao da se nitko iz crnogorskog kluba neće pojaviti.

Kaos u Pioniru

Podsjetimo, igrači Budućnosti skandalozno su dočekani u Pioniru. Navijači Zvezde uletjeli su na parket čim su igrači Budućnosti izašli na zagrijavanje i nastavili smo gledati kaotične scene u ovoj finalnoj seriji. Iz Budućnosti su objavili kako su njezini igrači gađani "svim mogućim tvrdim predmetima, kovanicama, baterijama za telefon, kamenjem, punim flašama, dijelovima metle, upaljačima, stolicama... Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera".

Cijela finalna serija obilovala je međusobnom mržnjom

Incidenata je bilo i u drugoj utakmici u Beogradu te u Podgorici kad se serija preselila u Moraču. Nakon napada huligana s tribina, igrači Budućnosti su se povukli i 45 minuta nije se znalo hoće li se utakmica uopće odigrati. Ipak, Podgoričani su se vratili, no na parketu u ovim okolnostima nisu imali nikakve šanse.

Pročitajte više