Reprezentativci mir potražili u Hyde Parku

UOČI večerašnjeg susreta na Wembleyju, Slaven Bilić svoje igrače nije poveo u shopping ekskluzivnu robnu kuću Harrods. Ovaj put, situacija je dosta napetija, nego u zimu 2007. godine kada smo u London doputovali s osiguranom vizom za put na Euru u Austriju i Švicarsku.

Hrvatski su reprezentativci, stoga, odlučili potražiti mir u londonskom Hyde Parku, jednoj od najvećih zelenih površina engleske prijestolnice. Jutros u hotelu, prije nego se uputili u šetnju, sreću im je došao poželjeti i maestro Luka Modrić. Nema sumnje, sreća će im trebati.

Među našom nogometnom delegacijom u London su stigli i potpredsjednica Vlade RH Đurđa Adelšić, doministar sporta Željko Klarić, dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, bivši ministar Ivan Herak te mnogi drugi uglednici. Susreli su se hrvati na Heathrowu s ruskim turistima, koji su ih umjesto votkom, počastili uvredama.

"Hrvatske p....", baš i nije neka zahvala za to što smo ih prije dvije godine ugurali na Euro.

London je spreman za novu kockastu invaziju. Na Wembleyju se večeras očekuje oko sedam tisuća Hrvata. Kriza se osjeća samo na Oxford Streetu, jer naši ove godine ne pustoše trgovine. Čak se i ulaznice za utakmicu bez većih problema mogu nabaviti na navijačkim punktovima. Za cijenu se, dakako, ne pita.

Pročitajte više