Riječki reprezentativac nakon hat-tricka: Morat ću počastiti dečke

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

RIJEKA je u sjajnoj utakmici na rasprodanoj Rujevici pobijedila Osijek 3:0 u 26. kolu SuperSport HNL-a. Najbolji igrač utakmice bio je riječki veznjak Veldin Hodža koji je postigao hat-trick za slavlje sastava trenera Željka Sopića. Rijeka je time došla na 56 bodova te je ponovno preuzela vrh SHNL-a s bodom više od Hajduka. 

Hodža je nakon utakmice dao izjavu za MAXSport: "Odgovara mi pozicija osmice, ali odigrat ću što trener kaže, bilo na šestici ili osmici. Na meni je dati sve što mogu i pokazati što mogu. Hvala na čestitkama, scenarij nije mogao biti bolji, sretan sam što smo pobijedili i uzeli nova tri boda."

Grafika: Sofascore

"Morat ću počastiti dečke"

Voditeljica je rekla kako danas neće morati počastiti suigrače na benzinskoj, što je praksa riječke momčadi nakon pobjede, s obzirom na to da ne moraju putovati. "Da, negdje ću morati počastiti dečke, ali nema problema što se toga tiče. Ekipa smo, svatko počasti kad pobijedimo", rekao je Hodža.

Rijeka u idućem kolu igra sa Slaven Belom. "Čeka nas nova utakmica u Koprivnici. Pobijedili su nas na Rujevici. Pripremit ćemo se i pokušati im vratiti", zaključio je Hodža.

Transfermarkt: Hodža vrijedi tri milijuna eura

Hodža je 21-godišnj veznjak koji je cijelu karijeru, od mlađih uzrasta do prve ekipe, nastupao za Rijeku, koja ga je u prvoj polovici 2022. nakratko poslala na posudbu u Hrvatski dragovoljac. Ove sezone upisao je 33 nastupa, šest pogodaka i jednu asistenciju u svim natjecanjima.

Prema podacima Transfermarkta, ima 15 nastupa za hrvatsku U-21 reprezentaciju. Ugovor s Rijekom vrijedi mu do ljeta 2025., a spomenuta stranica specijalizirana za transfere procjenjuje mu vrijednost na tri milijuna eura.

Pročitajte više