Rijeka pronašla zamjenu za braću Sharbini: Na Kantridu stižu Đalović i Lovrek?

NAKON što je Rijeka prodala braću Sharbini, jasno je da mora dovesti pojačanja za novu sezonu. Najpoznatija braća Hnl-a na Kantridu će donijeti na 2,7 milijuna čime može ispuniti želje trenera Roberta Rubčića koji je zavapio da su mu potrebna dva napadača.

A mediji pišu kako bi taj dvojac mogao biti Kruno Lovrek i Radomir Đalović. Iako su obojica igrača pod ugovorom, Rijeci ide na ruku što u klubovima ne računaju na njih.

Crnogorac Đalović koji se spominjao i kao moguće pojačanje Hajduka je u Rapidu iz Bukurešta. Rijeka bi bukureštanskom klubu trebala isplatiti 300 tisuća eura, dok bi crnogorski napadač imao godišnju plaću od 100 tisuća.

"Rijeka mi je ostala u lijepom sjećanju i spreman sam na povratak. S Rapidom me veže ugovor na tri godine, situacija u klubu je katastrofalna, dužni su mi puno novaca i spreman sam im oprostiti dio ako mi daju sporazumni raskid. Spreman sam s Rijekom potpisati na sedam godina, što se mene tiče ja bih već u nedjelju igrao protiv Hajduka", rekao je Đalović za Novi list.

Kao i Đalović, i Lovrek bi želio a Kantridu, ni njemu u Turskoj ne cvjetaju ruže.

"Eskisehirspor više ne računa na mene i najbolje bi bilo se razići. Rijeka mi zvuči primamljivo, pogotovo kad se spominje dolazak Đalovića. Đalović, Štrok i ja u istoj momčadi? Ne bi bilo loše, to je nekadašnja dobitna kombinacija Zagreba", poručio je Lovrek.

Pročitajte više