HNL EUROPA

Rijeka uoči uzvrata u Aberdeenu ostala bez najboljeg veznjaka

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

RIJEKA nije uspjela iskoristiti kikseve Dinama i Hajduka. Riječani su i četvrti put zaredom izgubili od Gorice, ovog puta 2:0 u četvrtom kolu Prve HNL, čime su propustili priliku zasjesti na prvo mjesto.

>> GORICA - RIJEKA 2:0 Rijeka prvim porazom propustila preuzeti vrh

Trener Igor Bišćan izveo je u Velikoj Gorici izmiješanu momčad, priliku su dobili neki igrači s manjom minutažom, a od prve minute na travnjaku se našao i Domagoj Pavičić. Sjajni veznjak blistao je tijekom priprema za novu sezonu u povratku od ozljede, pa onda pao u formi tijekom prvih nekoliko kola, a sad se ponovno ozlijedio.

Pavičić je izašao iz igre u 63. minuti, a trener Rijeke potvrdio je na jutrošnjem gostovanju u sportskoj emisiji Radio Rijeke da će izbivati s terena do mjesec dana. Radi se o ozbiljnijoj ozljedi ramena.

>> Bišćan: Svi imaju nekog tko mu ne odgovara, nama je to Gorica

Bišćan je dodao i da Alexander Gorgon sigurno neće konkurirati za sastav, dok je stanje Ivana Tomečaka dobro.

Rijeka je tako poslije poraza od Gorice primila i težak udarac po pitanju ozljede najvrjednijeg eksponata Rujevice, a sve uoči važnog uzvrata u sklopu 3. pretkola Europa lige koji Riječani igraju protiv Aberdeena.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak s početkom u 20:45.

Podsjetimo, Pavičić je najvrjedniji eksponat u izlogu Damira Miškovića. Prema poznatoj stranici koja se bavi vrednovanjem nogometaša i klubova, Pavičićeva vrijednost kreće se oko 2 milijuna eura i gotovo svakog prijelaznog roka spominje se njegov odlazak s Rujevice.

Pročitajte više