Robben mijenja Salihamidžića u Bayernu i započinje veliku rekonstrukciju?

Foto: EPA

BAYERN MUNCHEN na pragu je toga da nakon 10 uzastopnih naslova prvaka Njemačke ove sezone ostane bez te titule. Bavarci su domaćim porazom od RB Leipziga u predzadnjem kolu Bundeslige omogućili Borussiji Dortmund, koja u zadnjem kolu ovisi sama o sebi, da preuzme vrh.

Ne računamo li superkup s početka sezone, Bayern bi tako ostao bez ijednog trofeja ove godine. Neuspješnu sezonu za minhenski klub obilježili su uvjerljivo ispadanje od Manchester Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka, neočekivani otkaz Julianu Nagelsmannu u ožujku i poraz od Freiburga u četvrtfinalu kupa.

Sprema se velika rekonstrukcija. Robben će naslijediti Salihamidžića?

Stoga Bayern ovog ljeta planira veliku rekonstrukciju ekipe, a glavnu riječ vodit će počasni predsjednik Uli Hoeness, koji i dalje ima velik utjecaj na donošenje odluka u klubu, piše Bild. Hoeness pritom planira napraviti i promjene u vodstvu kluba jer ne želi zadatak obnove momčadi povjeriti sadašnjim čelnicima, sportskom direktoru Hasanu Salihamidžiću i generalnom direktoru Oliveru Kahnu.

Već su počele i glasine o tome tko bi mogao naslijediti Salihamidžića, a njemački Sky Sports piše da je među potencijalnim kandidatima Arjen Robben. Legendarni Nizozemac, koji je deset godina igrao u Bayernu, bio je gost na ranije spomenutoj utakmici s Leipzigom, a Sky tvrdi da bismo ga uskoro mogli puno češće gledati na Allianz Areni.

Pročitajte više