Robbie Lawler nokautirao protivnika za 38 sekundi pa završio karijeru

Foto: Profimedia

UFC-OV borac Robbie Lawler odradio je u subotu navečer na eventu UFC 290 svoju zadnju borbu u karijeri. U jednoj od preliminarnih borbi pobijedio je ekspresnim nokautom Nika Pricea. Legendarnom Lawleru trebalo je tek 38 sekundi da završi ovaj meč te s 41 godinom ode u zasluženu mirovinu.

Oprostio se u suzama radosnicama jer je organizacija UFC priredila i poseban program za njega, pušten je video s najboljim potezima njegove karijere. Lawler se počeo boriti u UFC-u prije 20-ak godina. Prvi nastup bio mu je na eventu UFC 37, a najveće postignuće naslov prvaka u velter kategoriji.

"Hvala svima na podršci"

"Bio je ovo težak trening kamp, ništa nije teklo dobro, a tek danas sam se napokon osjećao dobro. Lijepo je završiti karijeru na ovakav način. Hvala vam na svim ovim godinama podrške", rekao je Lawler nakon borbe.

Karijeru završava na omjeru od 30 pobjeda i 16 poraza. Njegova druga borba protiv Roryja MacDonalda iz 2015. godine ulazi u povijest kao jedna od najboljih borbi otkad postoji UFC. Osim UFC-a, borio se i u organizacijama Strikeforce i PRIDE. Omiljen među publikom bio je zbog eksplozivnosti i atraktivnih nokauta.

Pročitajte više