HRVATSKI NOGOMETAŠI

Robert Kovač specijalni gost srpskog prvoligaša

Foto: Getty Images

SRPSKI prvoligaš Čukarički pohvalio se posebnim gostom na utakmici kupa protiv Radničkog - Robertom Kovačem.

"Robert Kovač, proslavljeni hrvatski reprezentativac, a sada trener, bio je specijalni gost Čukaričkog, na meču četvrtfinala Kupa Srbije protiv niškog Radničkog. Kovač je 84 puta bio reprezentativac Hrvatske, a u bogatoj karijeri između ostalog nastupao je za Leverkusen, Bayern i Juventus. Trenersku karijeru Robert je gradio s bratom Nikom, čiji je bio pomoćnik na klupi reprezentacije Hrvatske, potom i Bayerna", piše na službenim kanalima tog kluba.

Telegraf je pak otkrio što je Kovač mlađi radio na tribinama.

"Slavni hrvatski reprezentativac vidio Čukino čudo od igrača: Kovač će dobro upamtiti Tedića', piše u naslovu, a dalje u tekstu  se navodi kako je vidio preokret, pet golova, tri u režiji Slobodana Tedića, dva Nikole Čumića te promašen kazneni udarac Stefana Mihajlovića. Jasno je koji su igrači ušli u njegovu bilježnicu", piše srpski medij.

Tedić (20) je u siječnju potpisao za Manchester City za tri milijuna eura, a Englezi su ga ostavili na posudbi u Čukaričkom koja traje do kraja lipnja.

Jedino nije poznato za koji je klub Robert Kovač došao gledati igrače budući da s bratom Nikom i dalje traži novi angažman nakon razlaza s Bayernom prošle jeseni.

Inače, Čukarički je 3:2 pobijedio Radnički iz Niša i tako ušao u polufinale kupa i to nakon što su gosti vodili 2:0 te promašili penal za 3:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više