DENNIS RODMAN

Rodman poslao bizarnu poruku napadaču SPAL-a. Je li mislio da se obraća ženi?

Foto: Getty Images, Instagram screenshot

BIVŠI junior Milana, a danas napadač Napolija na posudbi u SPAL-u, primio je bizarnu videoporuku od košarkaške legende Dennisa Rodmana.

Andrea Petagna navodno je ekscentričnom peterostrukom NBA prvaku platio oko 600 dolara da mu pošalje personaliziranu videoporuku, a ovaj je zauzvrat tridesetak sekundi govorio o svojoj kćeri Trinity, koja je jedna od najboljih mladih nogometašica Amerike.

"Andrea, nije li ovo nevjerojatno? Dennis Rodman te zove, Andrea. Buldožer, što to znači? To znači da puno zabijaš. Ali imam nešto za tebe, Andrea. Imam kćer koja se zove Trinity Rodman, trenutačno je najbolja nogometašica na svijetu. Hajde, proguglaj je. Jednom ćeš se suočiti s njom, poslati mi poruku i reći: 'Znaš što, Dennis? U pravu si. Dobra je, baš kao ja. Buldožer je, ali je i Rodman.' U svakom slučaju, honey, tvoji prijatelji te stvarno vole. Respekt, respekt, respekt. Nastavi raditi to što radiš", rekao je Rodman u poruci.

Zapravo, nije sasvim jasno zna li Rodman uopće da je poruku poslao muškarcu, budući da smatra da će se Trinity i Andrea sresti na terenu, da ga je oslovio s "honey" i da je Andrea u SAD-u, kao i većini svijeta, žensko ime.

Petagna ima 24 godine i ovo mu je druga sezona u SPAL-u. Prvu je proveo na posudbi iz Atalante, a na polovici druge ga je otkupio Napoli pa ga ostavio na posudbi dok ova sezona ne završi. U nepune dvije sezone za SPAL je odigrao 62 utakmice i zabio 28 golova.

S druge strane, Trinity Rodman ima 19 godina, igra na sveučilištu Washington State kao napadačica, a najbolja je igračica mlade američke reprezentacije, koja je ovog ljeta trebala igrati na Svjetskom U20 prvenstvu, ali ono je zbog pandemije koronavirusa odgođeno za početak 2021.

Embed from Getty Images

Pročitajte više