Roma nastavila niz i protiv Milana: Rossoneri na tri boda od Intera

DERBI utakmicu 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva na Olimpijskom stadionu u Rimu odigrali su Roma i Milan. Završilo je bez golova i pobjednika, 0:0.

Gostujuća momčad "rossonera" ponudila je malo više od domaćina ovog ogleda, no nedovoljno da se upišu tri boda.

Gennaro Gattuso (suspendiran), Alexandre Pato, Clarence Seedorf i Amantino Mancini (ozlijeđeni) nedostajali su Milanovoj momčadi koja se suprotstavila "vučici" oslabljenoj za neigranje Francesca Tottija (nedovoljno oporavljen). Luca Toni ušao je u igru u 58. minuti, po prvi puta od ozljede zadobivene sredinom siječnja.

Po nekoliko prilika s obje strane vidjela je publika na rasprodanom stadionu, no ne i prekid niza domaće momčadi koja prvenstveni poraz nije pretrpjela još od 28. listopada kada je Udinese bio bolji 2:1. Prošlo je od tada sedamnaest utakmica, a niz i dalje traje...

Milan i Roma remijem su se približili vodećem Interu na ljestvici, premda obje momčadi mogu žaliti što nisu napravile dodatan iskorak. Milan sada za gradskim suparnikom zaostaje tri boda, a Roma šest, no, oba sastava imaju odigranu utakmicu više od branitelja naslova prvaka.

Serie A, 27. kolo:

Fiorentina - Juventus 1:2 (Marchionni 32 / Diego 2, Grosso 68)

Roma - Milan 0:0

Redoslijed: 1. Inter 58 (-1), 2. Milan 55, 3. Roma 52, 4. Juventus 44, 5. Palermo 43 (-1)...

 

Pročitajte više