hrvatski nogometaši

Romano: Mandžukić danas potpisuje za Milan. Čeka se liječnički

MARIO MANDŽUKIĆ trebao bi početkom sljedećeg tjedna postati novi igrač Milana.

O ovom transferu priča se već danima, a poznati i dobro upućeni talijanski novinar Fabrizio Romano objavio je danas na Twitteru da je taj posao gotov.

"Mandžukić u Milanu, idemo. Liječnički pregled je sutra i hrvatski napadač vraća se u Serie A. Igrač i klub su se dogovorili i ugovor bi trebao biti potpisan nakon liječničkog pregleda", napisao je Romano.

Pola sata kasnije objavio je nove informacije.

"Mandžukić stiže u Milano kroz nekoliko sati i potpisat će ugovor do kraja sezone. Čeka se liječnički pregled. Potvrđeno", napisao je Romano.

Željeli ga Rusi, Španjolci i Turci

Corriere della Sera objavio je prije dva dana da je Paolo Maldini osobno nazvao Mandžukića koji mu je rekao da se veseli povratku u Italiju. Hrvatski napadač imao je ponude iz tri moskovska kluba, turskog Bešiktaša i Celte, ali ih je sve odbio. Ne dogodi li se nešto nepredviđeno, Mandžukić će postati novi igrač Milana u kojem bi trebao ojačati konkurenciju u napadu velikom Zlatanu Ibrahimoviću.

Milan će biti deveti klub u Mandžukićevoj trofejnoj karijeri. U Juventusu je bio od 2015. do 2019. godine, ali ga je Maurizio Sarri otpisao i Mandžukić je otišao u katarski Al-Duhail u kojem se zadržao samo osam mjeseci i odigrao sedam utakmica.

Mandžukić je iz Juventusa otišao kao miljenik navijača koji nisu oprostili Sarriju i upravi što su praktički potjerali igrača koji igrao veliku ulogu u Juventusovom ulasku u finale Lige prvaka 2017. godine. Juventusovi navijači Mandžukiću su jednom posvetili i golemu koreografiju na tribini i bit će zanimljivo vidjeti kako će ga dočekati jer prelazi u svlačionicu velikog rivala.

Pročitajte više