Romano objavio detalje nove ponude za Lovru Majera. Poslao ju je Niko Kovač

Foto: Profimedia

WOLFSBURG, njemački prvoligaš kojeg trenira bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, poslao je sada već drugu ponudu za Lovru Majera. Hrvatski reprezentativac iz Rennesa velika je Kovačeva želja, a Fabrizio Romano otkriva da je danas Rennes odbio i drugi pokušaj Nijemaca.

Naime, na adresu Rennesa stigla je ponuda od 18 milijuna eura fiksne odštete uz mogućnost da kroz bonuse odšteta dođe do 22 ili 25 milijuna eura. Francuzi su ocijenili da ta ponuda ne zadovoljava njihove zahtjeve pa će Wolfsburg morati pokušati s nekom poboljšanom ponudom ako želi Majera.

Ponuda ne nedostaje

Podsjetimo, Romano je početkom mjeseca napisao da Wolfsburg i Bayer prate Lovru Majera, a engleski mediji da je interes pokazao Newcastle. Informacije iz Italije govore da i u Serie A ima zainteresiranih, a pritom se ističe Inter. Nicolo Barrella, napominje se, ima ponude nekoliko klubova i mogao bi do kraja ljetnog prijelaznog roka promijeniti sredinu pa bi ga Majer mogao zamijeniti.

Francuski novinar Stephane Garais na Twitteru je objavio da je Newcastle već ponudio 37 milijuna eura plus osam milijuna eura bonusa i postotak od iduće prodaje za hrvatskog reprezentativca. Da je Inter zainteresiran za Majera, potvrdio je i turski stručnjak za transfere Ekrem Konur.

Pročitajte više