Romano raspravljao s Džekom pa ga napali fanovi: "Ovo radite na Badnjak. Tužno"

Foto: Profimedia/EPA

NAKON jučerašnjeg turskog derbija između Fenerbahčea i Galatasaraya (0:0) objavljena je fotografija Galatinog Maura Icardija s modricom ispod oka. "VAR soba i 26 kamera ne mogu vidjeti, sramota nas je u njihovo ime što se ovo događa. Oni koji hoće pravdu za sebe nastavljaju manipulirati turskim nogometom na svakom koraku", napisao je Galatasaray uz fotografiju argentinskog napadača.

Romano se upleo u raspravu i dobio negativne komentare

Nakon toga reagirao je i Fenerbahče, koji je napisao da Galatasaray od sebe pravi žrtvu, uz fotografiju Icardija kako je udario glavom o stativu. Na sve to nadovezao se i Fabrizio Romano, vodeći svjetski ekspert za nogometne transfere. On je prenio reakcije oba kluba, a na njegovu objavu reagirao je i Edin Džeko, koji se rijetko prepucava na društvenim mrežama.

"Tip je glavom udario o stativu i objavili su ga na Instagramu. Još plaču i za penalom. Tipično od njih, sramotno. Uozbilji se, Romano, bolji si od ovog", napisao je Džeko Romanu. Talijan mu je odgovorio: "Naravno, brate. Priopćenja oba kluba su tu. Galatin inicijalni i Fenerov odgovor. Pozdrav."

Romano: Ovo opisuje vaš život. Tužno

Romano je nakon toga dobio niz negativnih komentara, iako je prenio samo priopćenja. Novinar Nimo Tavallaey Roodsari ismijavao ga je zbog Džekine reakcije, a Romano je na sve napisao: "Edina poznajem odavno i čuo sam se s njim nakon komentara. Ovo je nešto što nikada nećete razumjeti. Vi ste samo ovdje i dijelite nešto protiv mene, čak i na Badnjak. Ovo opisuje vaš život. Žao mi je, to je jako tužno. Želim vam sretan Božić."

Pročitajte više