TRANSFERI

Romano šokirao japanskog asa: Pa ni žena mi nije znala da s njima pregovaram!

Foto: Profimedia

MAYA YOSHIDA (33) kapetan je Japana i legenda u toj zemlji, ali i u Southamptonu, za kojeg je igrao osam godina. Nakon toga je iskusni branič početkom 2020. otišao u Sampdoriju te i tamo odmah postao omiljen. Yoshidu svuda vole zbog igračkih i liderskih kvaliteta, ali i predanog humanitarnog rada na mnogim poljima. 

Sada je postao još simpatičniji "istinitom šalom" na svoj račun na Twitteru, koja je postala viralna. Prije dva dana je Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor za vijesti s mercata napisao: "Maya Yoshida potpisuje za Schalke bez odštete. Japanski branič prihvatio je ponudu njemačkog kluba i odbio mnoge druge, među kojima je i ona Trabzonsporova."

Yoshida je dan kasnije retvitao Romanov post te u statusu napisao: "Ovaj tip je nevjerojatan, pa čak ni moja žena nije znala da sam pregovarao s Trabzonsporom!". Međutim, znao je to sveznadar s mercata, kojemu nije promaklo da japanskog velikana želi turski prvak, iako je to bila velika tajna. Romano je nastavio javnu prepisku s Yoshidom tako što je citirao njegov post te dodao:

"Maya, hvala ti na lijepim riječima i reci svojoj ženi da me zaprati ovdje za više vijesti o nogometašu Yoshidi. Uživaj u Schalkeu i bilo je zadovoljstvo imati te u Italiji", napisao je Romano i dodao "Here we go!", njegov patentirani poklič kada je transfer riješen. 

Pročitajte više