Ronaldinho Barceloni preporučio svog nasljednika: "Morate ga dovesti, savršen je"

Foto: Guliver Image/Getty Images

RONALDINHO se nada da će Barcelona sljedeće godine dovesti Philippea Coutinha, sjajnog veznjaka Liverpoola.
 
Legendarni Brazilac u sunarodnjaku vidi svog nasljednika i želi ga vidjeti u dresu bivšeg kluba. Ronaldinho je u Barceloni igrao od 2003. do 2008. godine, a danas je ambasador slavnog kluba.
 
"Bio bih jako sretan kada bi tako talentiran igrač kao što je Coutinho nosio dres Barcelone. Savršen je i Barcelona bi ga trebala dovesti", rekao je Ronaldinho uvjeren da bi 25-godišnji Coutinho blistao na Camp Nouu.
 
"Način na koji igra idealno odgovara Barceloni i smatram da bi se brzo uklopio u Valverdeovu momčad. Sviđa mi se Coutinhov stil igre."
 
Ronaldinho smatra i da bi Coutinho mogao s Neymarom i društvom odvesti Brazil do naslova Svjetskog prvaka u Rusiji sljedeće godine.
 

 
Barcelona je za Coutinha prošlog ljeta, nakon što je ostala bez Neymara, poslala tri ponude Liverpoolu, najveću od 130 milijuna eura, ali nije uspjela slomiti Engleze. Ipak, ne odustaje od borbe za brazilskog nogometaša.
 
Španjolski tabloidi pišu da nisu svi u Barceloni oduševljeni izvjesnim dolaskom Coutinha, prije svih Ivan Rakitić i Andres Iniesta čija bi se minutaža u tom slučaju mogla smanjiti.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Barcelonu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Barcelona

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više