Ronaldo dao dva gola BiH, njegova sestra poručila: Ima 28 godina, krivo je prijavljen

Foto: Profimedia

CRISTIANO RONALDO je s dva gola protiv Bosne i Hercegovine došao do statusa igrača koji je u 2023. godini postigao najviše pogodaka od svih na svijetu. Računajući sve golove u ovoj kalendarskoj godini, Ronaldo je došao do učinka od 40 pogodaka u 43 nastupa. 

Tako je nadmašio Erlinga Haalanda s 39 i Kyliana Mbappea s 35 golova ove godine. Povodom ovog uspjeha se na Instagramu oglasila Ronaldova sestra Katia Aveiro. U poduljem statusu je nahvalila svog brata i našalila se da ga je majka očito krivo prijavila jer igra kao da ima 28, a ne 38 godina.

Podulja objava u čast bratu

"S 38 godina on je najbolji strijelac svijeta u 2023. godini. Iza njega su igrači od 20-ak godina... Istina je da Cristiano ima najviše 28 godina (majka ga je pogrešno prijavila). Nije moguće da 38-godišnji sportaš igra poput njega. I uvijek želi više. Njegova sposobnost je nevjerojatna.

Cristiano Ronaldo je postigao 73 gola za Portugal od svoje 30. godine. To bi ga učinilo najboljim strijelcem svih vremena za reprezentacije Njemačke, Francuske, Italije, Engleske, Španjolske i 187 drugih nacija. Nije velika stvar, zar ne? Zato svi moraju poštovati Ronalda. Hvala, brate, što si još jednom pokazao da oni koji imaju više od 33 ili 34 godine nisu prestari za nogomet.

Oni ne znaju ništa o tvojoj povijesti, tvom porijeklu i tome što si ti postigao. Oni samo misle da znaju. Nevjerojatno si poseban. Predodređen. Ponosna sam na tvoju priču (koja još nije gotova) i velika je čast biti dio nje. Samo zahvalnost i ponos koji ti ne staje u grudi. Nadrealno", napisala je Aveiro.

Pročitajte više