Ronaldo luduje zbog nemoći: Pokušao udariti protivnika pa iživcirao i Modrića

Foto: Screenshot

CRISTIANO RONALDO nervozan je u posljednje vrijeme, što je očito povezano i s njegovim nešto slabijim izvedbama pa dođe kao svojevrsna posljedica nemoći koju Portugalac ima razloga osjećati u recentnim dvobojima sa suparnicima.
 
> Prvi poraz Beniteza u Realu, Barcelona na vrhu uoči El Clasica
 
Loš je Portugalac bio i na gostovanju Reala kod Seville, gdje je Benitez upisao poraz i prepustio Barceloni vrh, a sve to ga je očito dovelo u situaciju da se opet prepusti nesportskim nagonima.
 
Naime, kamere su zabilježile trenutak gdje se Ronaldo u trku s centra pokušavao osloboditi suparnika, a u zajedničkom "remplanju" je očito izgubio ćivce jer se nije mogao osloboditi pa je naglim zamahom pokušao rukom u glavu udariti igrača Seville. Na slici se ne vidi jasno je li u tome uspio, suparnički igrač je nastavio trčati bez da se žalio na udarac, ali i sama namjera ostaje kao mrlja na imenu Ronalda.
 

 
Također, bio je uključen u još jedan "incident", ovaj put je isprovocirao Luku Modrića, koji je uzalud tražio loptu u jednoj situaciji kad je bio slobodan i imao priliku krenuti sam na vratara domaćina. Ronaldo se, međutim, odlučio pucati kroz blok.
 
Nije pogodio okvir gola, a Modrić je širenjem ruku i porukama prema suigraču jasno pokazao što misli o ovom potezu.
 
 
Nije to, dakle, nikako bio Ronaldov dan, mada je dosad protiv Seville uglavnom bio razigran i efikasan. Dosad im je zabio ukupno 19 golova, ali u nedjelju je od njegovih pet pokušaja prema golu tek jedan išao u okvir, no bio je gotovo bezopasan.
 
Nastavak je to svojevrsnke krize jer u posljednjih 11 utakmica Ronaldo je zabio pet golova i upisao jednu asistenciju, što je znatno ispod prosjeka na koji nas je naviknuo zadnjih sezona.
 
 

Pročitajte više