Ronaldo na Instagramu prokomentirao uspjeh Portugala u kojem je simbolično sudjelovao

Foto: Profimedia

CRISTIANO RONALDO dobio je simboličnih 15-ak minuta u važnoj utakmici Portugala na Svjetskom prvenstvu u Kataru. U susretu osmine finala u igru je ušao u 74. minuti pri rezultatu 5:1 protiv Švicarske. Utakmica je završila 6:1 uz briljantnu predstavu igrača zbog kojeg je ostao na klupi.

Goncalo Ramos, 21-godišnji napadač Benfice, dosad je na Svjetskom prvenstvu u Kataru odigrao dvije minute protiv Gane i osam minuta protiv Urugvaja, a protiv Južne Koreje ostao je na klupi. Protiv Švicarske je bio starter i zabio je tri gola uz jednu asistenciju.

Portugalski izbornik Fernando Santos ostavio je Ronalda na klupi, "povukao najhrabriji potez na ovom Svjetskom prvenstvu", kako piše BBC, i u potpunosti pogodio. Ulazak Ronalda u igru djelovao je pomalo tužno gleda li se iz perspektive tko je Ronaldo i što je do jučer značio za nacionalnu momčad, dodaje BBC u svom tekstu.

"Našoj reprezentaciji treba čestitati"

Mnogi mediji ističu i njegov potez nakon utakmice. On jest ostao na travnjaku pozdraviti navijače nakon utakmice, ali bio je prvi na putu u svlačionicu. Dok su njegovi suigrači pljeskali tribinama koje su pljeskale njima, nekoć nezamjenjivi as najjačih svjetskih klubova i portugalske reprezentacije već je izlazio s travnjaka.

Nakon utakmice i velike pobjede Portugala Ronaldo je ostavio poruku na Instagramu. "Nevjerojatan dan za Portugal, povijesni rezultat na najvećem svjetskom natjecanju. Sjajna predstava ekipe pune talenta i mladosti. Našoj reprezentaciji treba čestitati. San je i dalje živ. Do kraja. Naprijed, Portugal", napisao je.

Pročitajte više