Ronaldo pokazao srednji prst navijačima Corinthiansa

BRAZILSKI 33-godišnji napadač Corinthiansa Ronaldo, nekad trostruki najbolji nogometaš svijeta u izboru Fife, uvrijedio je navijače svoje momčadi nakon jučerašnjeg domaćeg poraza od Pauliste 1:0 u prvenstvu države Sao Paulo (Paulista prvenstvo).

Navodno je Ronaldo, isprovociran od strane navijača vlastitog kluba, prilikom napuštanja stadiona pokazao im srednji prst, što je izazvalo medijsku buru.

Brazilski tisak piše da je Ronalda vrijeđala skupina od 30-ak navijača Corinthiansa nazivajući ga “debelim”, ali kasnije je sam igrač odbio priznati da ih je uvrijedio.

"Nikad ne bih napravio takvu gestu prema navijačima Corinthiansa koji su me prihvatili i pomogli mi otkako sam stigao (početkom 2009.). Moja je gesta bila upućena osobi koja me na parkiralištu stadiona vrijeđala na privatnoj bazi", objasnio je Ronaldo preko internetske stranice kluba.

Na ljestvici Paulista prvenstva Corinthians zauzima peto mjesto na ljestvici sa 26 osvojenih bodova, a četvrtoplasirana Portuguesa bježi mu za dva boda. U doigravanje za prvaka idu četiri najbolje momčadi.

Pročitajte više