Ronaldo demantira sam sebe: Niste me razumjeli, nisam rekao da sam bolji od suigrača

Foto: Guliver Image/Getty Images

CRISTIANO RONALDO nakon domaćeg Realovog poraza od Atletica (0:1) u gradskom i derbiju 26. kola Primere, čime je njegova momčad izgubila ionako male šanse da osvoji naslov, izjavio je ono što se može sažeti ovako: Da je cijela momčad na mojoj razini, bili bi prvaci.

"Teško je osvojiti natjecanje koje traje ovako dugo ako momčad ne daje sve od sebe. Da su svi igrali dobro kao ja - možda bi i bili prvi na ljestvici. Ne želim umanjivati ničiji značaj i reći da Kovačić, Jese, Lucas nisu dobri, ali... Volim igrati sa Benzemom, Baleom, Marcelom i ne želim reći da drugi nisu dobri, ali.."
 
Nakon što je veliki igrač i još veći egomanijak ovom izjavom izazvao bijes navijača Reala na društvenim mrežama, Ronaldo je putem najvećih španjolskih sportskih dnevnika požurio ispraviti štetu nastalu njegovom izjavom.
 
Tako je putem Marce poručio: Mislio sam kada bi moji suigrači bili na potrebnoj fizičkoj razini, ne što se tiče igračke vještine. Ja nisam bolji od ikoga od mojih suigrača.
 
Za As je dodao otprilike isto, ali s dodatnim pojašnjenjem: Pogrešno su protumačili moje izjave. Nisam rekao da sam bolji od ostalih. Mislio sam na fizički dio i ozljede. Jer ove godine teške ozljede su nas sasjekle. Pepe, Bale, Benzema, Marcelo... dugo su bili izvan momčadi i to nas je poremetilo i nismo mogli igrati na razini na kojoj smo inače bili. Iznimno poštujem moje suigrače i nikad ih ne bi uvrijedio. Ne mislim da sam bolji od ikoga."

Pročitajte više