Cristiano Ronaldo

Ronaldova majka: Cristianov sin bolji je nego što je bio njegov otac

Foto: AP Photo/Hassan Ammar/Guliver Images

MAJKA Cristiana Ronalda Dolores Aveiro u portugalskom podcastu ADN de Leao razgovarala je o svom sinu i otkrila da mu je poručila kako želi da se do kraja karijere vrati u svoj prvi klub, Sporting. Rekla je i da će, ako Ronaldo ne zaigra ponovo u Sportingu, zaigrati njegov sin, Cristiano Ronaldo Junior.

"Ronaldo se mora vratiti u Sporting radi mene. Voli gledati Sportingove utakmice, a već sam mu i rekla: Sine, prije nego što umrem, želim vidjeti kako se vraćaš u Sporting", izjavila je pa dodala:

"A ako on ne bude u Sportingu, bit će to Cristianinho! Igra bolje nego što je u njegovim godinama igrao Cristiano. Cristiano tada nije imao trenera, a danas je on trener svojem sinu. Vidjeti ih zajedno u Sportingu bilo bi ispunjenje moga sna."

Hoće li se 36-godišnji Ronaldo vratiti u Sporting i hoće li ikada zaigrati sa svojim 11-godišnjim sinom ne možemo znati, ali početak Cristianinhove karijere je obećavajući. Slijedio je oca i iz Juventusove akademije prešao u Manchester United, a u mlađim kategorijama torinskog kluba u 35 utakmica zabio je 56 golova uz 26 asistencija.

Pročitajte više