CRISTIANO RONALDO

Ronalda sestra tješila pa naljutila navijače Juventusa

Foto: Instagram / Elma Aveiro

RONALDOVA sestra razljutila je navijače Juventusa objavom na Instagramu nakon sinoćnjeg ispadanja iz Lige prvaka, u kojoj je bratu poručila da je najbolji na svijetu, ali da ne može sve sam.

Ronaldo je zabio dva gola u pobjedi protiv Lyona 2:1, ali to nije bilo dovoljno da Juventus izbori plasman na završnicu Lige prvaka u Portugalu zbog poraza u prvoj utakmici osmine finala u ožujku 1:0.

"Bio si bolji od svih, ponosna sam kad te gledam kako igraš i vidim koliko si posvećen, ali nažalost ne možeš sve sam. To je nemoguće, znaš da je nogomet takav, ali moraš znati da si učinio sve što si mogao. I dalje si najbolji", napisala je Elma Aveiro.

Ronaldovi fanovi u komentarima su se mahom složili s njom i uglavnom mu poručivali da ode iz Juventusa ili, još konkretnije, da se vrati u Real, no navijačima Juventusa objava nije najbolje legla pa su joj uzvraćali da zašuti.

Nešto kasnije Elma je objavila i isječak s jednog portala s vijesti da je Ronaldo srušio 95 godina star rekord Juventusa s 37 golova u jednoj sezoni.

"Najbolji na svijetu! Ponosna na svoj život", napisala je.

Pročitajte više