Najveća ženska MMA zvijezda nakon nokauta završava karijeru?

Foto: Getty Images/Guliver Image

RONDA ROUSEY vratila se u UFC nakon više od godinu dana u nadi da će vratiti svoj pojas koji je izgubila posljednji put kad je kročila u oktogon. No, aktualna prvakinja Amanda Nunes razbila je Rondu u samo 48 sekundi i nokautom stigla do prve obrane titule.

Još i prije njenog povratka mnogi su nagađali kako je Rondina MMA karijera gotova, a nakon drugog uzastopnog poraza još je više onih koji vjeruju da se više neće vratiti.

Rousey se nije pojavila press konferenciji nakon jučerašnjeg UFC 207, ali se javnosti obratila priopćenjem.

“Želim zahvaliti svima vama, mojim fanovima, koji su bili uz mene, ne samo u najvećim nego i u najtežim trenucima karijere. Riječi ne mogu opisati koliko mi znači vaša podrška. Povratak borbama i pobjedama bio mi je u fokusu cijelu prošlu godinu, no ponekad se dobro pripremite, date sve od sebe i silno to želite, ali ne ispadne kako ste planirali. Ponosna sam na to koliko je ženska divizija napredovala u UFC-u, čestitam svim borkinjama na tome, uključujući i Amandu. Moram uzeti malo vremena za razmišljanje o budućnosti. Hvala što ste vjerovali u mene”, poručila je Ronda.

Pročitajte više